Parhaat kuulokkeet nukkumiseen

Sängyllä maatessa normaaleissa kuulokkeissa on yksi hyvin iso ongelma. Ne ovat nimittäin aina tiellä. Mukavaa asentoa on mahdoton löytää, kun nojaaminen sivuttain on epämukavaa ja jopa pään laskeminen tyynylle korva edellä on mahdotonta. Tähän ongelmaan on kuitenkin ratkaisu: kuulokkeet nukkumiseen.

Varsinkin ASMR:n myötä sängyssä äänten kuuntelu on tullut suosituksi ja nukkumiskuulokkeiden suosio on kasvanut rajusti.

Sleepphones - Kuulokkeet nukkumiseen

Sleepphones – langalliset kuulokkeet nukkumiseen

Sleepphones kuulokkeissa on erittäin mukavan tuntuinen panta, joka pitää kuulokkeet paikallaan. Pantakuulokkeita voi myös samalla pitää silmäsuojana nukkuessa. Pannan sisällä on kuulokkeet, joita voi liikutella tarpeen mukaan (niitä ei tunne, kun panta on päässä). Kuulokkeissa on myös erittäin hyvä äänenlaatu.

Voit valita, mitä kangasta haluat pannan olevan. Vaihtoehtoja on Breeze-kangas ja Fleece-kangas. Fleece on erittäin mukava ja tuntuu päällä pehmeämmältä. Breeze on taas viileämpi ja saattaa olla parempi valinta jos kärsit kuumuudesta öisin. Minulla ei tosin ole ollut ongelmaa Fleece-kankaan kanssa edes Suomen kesäkuukausina.

Näitä unikuulokkeita ei edes tunne päällä ja ne eivät liikahtele öisin. On upeaa maata sängyssä tai ylipäätänsä touhuta kotona, kun kuulokkeet eivät ole ikinä tiellä.

Osta Sleepphones kuulokkeet Coolstuff.fi:stä (suomalainen verkkokauppa)

Osta Sleepphones kuulokkeet valmistajan verkkokaupasta (postittavat Suomeen edullisesti)

Sleepphones Wireless - Langattomat kuulokkeet nukkumiseen

Sleepphones wireless – langattomat pantakuulokkeet

Nämä pantakuulokkeet ovat muuten samanlaiset – paitsi langattomat. Ja se ei ole mikään pieni juttu. Nukkumiskuulokkeiden tarkoitus on olla huomaamattomat päällä ja se on uskomattoman vapauttavaa, kun johto ei jää jumiin mihkään ja voit vapaasti nousta sängystä ja käydä hakemassa juotavaa tai käydä kylpyhuoneessa ottamatta puhelintasi pois latauksesta.

Osta langattomat Sleepphones kuulokkeet Coolstuff.fi:stä (suomalainen verkkokauppa)

Osta langattomat Sleephones kuulokkeet valmistajan verkkokaupasta (postittavat Suomeen edullisesti)

Ota unikuulokkeet käyttöön ja testaa miltä rauhallinen ilta ASMR:n kanssa tuntuu!