Suomalaiset ASMR videot

Vaikka ASMR on maailmalla isompi juttu, suomalaisiakin ASMR tekijöitä löytyy YouTubesta. Osa heidän videoistaan on yleensä suomeksi ja osa englanniksi. Tähän on listattu kaikki parhaat suomalaiset ASMR-kanavat. On mukavaa vaihtelua kuunnella kuiskutellen toisteltuja sanoja tutulla kotikielellämme. Parhaimman elämyksen saa kuuntelemalla ääniä kuulokkeilla.

Harva suomalainen tekee näitä videoita. Pidetään yhdessä huoli siitä, että he saavat positiivista palautetta, joka kannustaa heitä jatkamaan! Nämä ovat siis rauhoittavia videoita, jotka ovat suunniteltu saamaan sinut rentoutuneeksi. Jos eksyit tänne, etkä tiedä mikä on ASMR, lue täältä.

Suomalaiset ASMR-videot ovat suosiossa myös muualla päin maailmaa (finnish ASMR). Ulkomaalaiset kuuntelevat niitä siksi, että suomen kieli on monen mielestä rauhoittavan kuulpoista ja on välillä helpompi keskittyä rentoutumiseen, kun ei ymmärrä mitä toinen puhuu.


ASMR suomeksi – Lista suomalaisista ASMR-videoiden tekijöistä

Alla on listattu suomalaisia ASMR-videoiden tekijöitä. Jokaiselta löydät suomalaisia ASMR videoita.

Jos katsot videoita illalla, suosittelemelle käyttämään nukkumiskuulokkeita.

WhiteWinterWhispers

WhiteWinterWhispers on yksi suosituimmista suomalaisista ASMR henkilöistä. Hän on tehnyt ASMR videoita vuodesta 2014 lähtien ja päivittää kanavaansa suhteellisen usein. Hänen kanavansa on mainittu Helsingin Sanomien -verkkolehdessä ja muutamssa muussa pienemmässä suomalaisessa mediassa.

Slim Whispers ASMR

Slimwhispers tai oikealta nimeltään Janita on uusi ASMR-videoiden tekijä, joka tekee videoita pääosin englanninkielellä. Slim Whispers ASMR-kanava on saavuttanut hyvin suuren suosion nopeassa ajassa.

Asmr Flikkaanen

Asmr Flikkaasen kaikki videot ovat suomeksi. Hän tekee paljon puhe- ja kuiskailuvideoita rentouttavalla äänellään. Tässä videossa hän availee tilaamaansa Betteboxia. Jos haluat tutkia lisää Betteboxia tai tilata sen itsellesi, paina tästä.

Assi ASMR

Assi kuiskailee kanavallaan rauhallisella äänellään ja saattaa sinut uneen.

ASMR ystävät

Jasmine ja Aino ovat ASMR ystävät. Tässä videossa sinulle annetaan kosvohieronta ja kätesi rasvataan. Lopussa saat vielä nopean hartiahieronnan!

ImaginationEscape ASMR

Pääset rentoutumaan ASMR-kampaajalle. Hiuksesi pestään ja leikaaan rauhalliseen tahtiin.

SuviASMR

Suvi puhuu ja kuiskailee videoissaan rauhottavasti suomeksi. Tässä videossa hän puhuu yliluonnolisista kokemuksistaan.

ASMR Pirita

Tässä videossa Pirita Korjailee rikkinäisiä tavaroita ja askartelee rentouttavasti säilytyslaatikkoihin uudet nimilaput.

Kakkumonsteri1

Kakkumonsterin kanava ei ole ASMR-kanava, mutta hän on tehnyt muutaman ASMR-videon. Tässä videossa leivotaan kirsikkajuustokakku ASMR:n tahtiin.

A SMall Request

LindaASMR

Dolce Foodie

Dolce Foodien kanavan sisältö keskittyy syömisääniin ja syömiseen liittyviin ASMR videoihin.

FinngamerASMR

Finngamer tekee paljon peleihin liittyviä videoita ASMR-videoita.

Mitä seuraavaksi?

Suomalaisia ASMRartistejä tulee jatkuvasti lisää. Voit olla mukana seuraamalla Suomen ASMR kommuunia Facebookissa.

Muuten, jos olat suomalainen ASMR-videoiden tekijä, laita viestiä meidän Facebook sivulla, niin saadaan sinutkin nykymään tällä nettisivulla!