ASMR Mikrofoni – parhaat testissä

Hyvä, että etsit ASMR mikrofonia, sillä se on nopein tapa tehdä YouTube-kanavastasi ammattimainen.

Tässä artikkelissa esitellään suosituimpia ja yleisimmin käytettyjä ASMR mikrofoneja. Tuotteen valinta riippuu sinun budjetista ja käyttötarkoituksista. Parhaat mikrofonit voivat olla erittäinkin kalliita, joten suosittelemme ostamaan alkuun jotain halvempaa, jotta näät pidätkö videoiden tekemisestä.

Parhaat ASMR mikrofonitBlue Yeti

Suosituin ASMR mikrofoni

Blue Yeti on ollut klassikko ASMR videoiden keskuudessa yli viiden vuoden ajan. Mikrofoni on herkkä ja pystyy tallentamaan erittäin hiljaisia ääniä, se tuottaa erittäin kirkkaan puheäänen ja ASMR-äänet toistuvat vahvoina. Blueyetin sisällä on itseasiassa kolme pientämikrofonia ja erilaisilla äänitystiloilla voit valita minkälaista ääntä haluat. Blue Yeti on myös erittäin helppokäyttöinen. Vaikka Blue Yeti ei ole binauraalinen mikrofoni, sillä saa äänitettyä uskottavan kuuloista 3d-ääntä.

Mikrofonissa on myös erittäin vahva metallinen runko ja teline, eikä se pidä mitään ylinmääräistä ääntä. Eikä myöskään ota värinää pöydästä, niinkuin monet muut mikrofonit.

Blue Yeti on USB-mikrofoni, eikä sitä saa kiinni esim. puhelimeen.

Osta Blue Yeti Saksan AmazonistaMovo VXR10

Paras edullinen ASMR mikrofoni

Tämä pieni mikrofoni on ehdottomasti paras hintaluokassaan. Movo VXR10 on pieni, kevyt, suunnattava mikrofoni. Sen saa liitettyä kameraan, puhelimeen ja tietokoneeseen. Mikrofoni suunnataan kohteeseen ja se ottaa halutusta suunnasta tarkan ja hyvälaatuisen äänen, jättäen taustamelut pois. Soveltuu erinomaisesti ASMR-videoiden tekemiseen. Muita käyttökohteita on mm. vloggaaminen.

Osta Movo VXR10 Saksan AmazonistaAGPTEK mikrofoni

Halvin ASMR mikrofoni

Tämä ei missään nimessä ole hyvä mikrofoni, mutta on silti noin kolme kertaa parempi kuin puhelimen mikrofonit. Jos haluat aloittaa halvalla ja testailla, tässä sinulle toimiva ASMR mikrofoni mikä ajaa asiansa.

Osta AGPTEK Saksan Amazonista