Parhaat ASMR mikrofonit

ASMR Mikrofoni

Miten valita paras ASMR mikrofoni?

Helpoin tapa saada ASMR-kanavasi seuraavalle tasolle on ostaa hyvä mikrofoni. Välitön ammattimaisuuden tunne, mikä hyvästä äänestä välittyy on suuri etu.

Kun kuvaat paljon videoita ja haluat tehdä sen hyvin, alat kiinnittämään erityishuomiota yksityiskohtiin. Tämä tarkoittaa, että alat vaistomaisesti huomaamaan mikrofonisi erilaisia kohina- ja häiriöääniä, koirien haukuntaa ulkona ja naapureittesi metelöintiä. ASMR videoita tehdessä tämä on tietenkin hyvä juttu, koska juuri nämä äänet haittaavat sinun katsojiakin.

Hyvälaatuisella mikrofonilla voit kohdistaa mikrofonin tehon tiettyyn suuntaan, poistaa häiriöäänet ja saada äänensaadun kuulostamaan erittäin kirkkaalta.

ASMR-Mikrofonit

Suhteellisen hyvät mikrofonit liikkuvat hintahaitarissa 50-150€ ja erittäin hyvät 300€+.

BlueYeti USB-mikrofoni

Jos olet aloittelemassa, haluat ehdottomasti ostaa ensimmäiseksi mikrofoniksi BlueYetin. Se on helppokäyttöinen ja hintalaatu-suhteeltaan paras.

BlueYeti on klassikko ASMR-tekijöiden piireissä. Se on USB-mikrofooni, joten se kytketään kiinni tietokoneeseen (ei mene kiinni esim. kameraan). Helpoin tapa on kuvata ASMR-video webbicameralla ja käyttää USB-mikrofonia äänenä. Jos kuitenkin kuvaat videon erillisellä kameralla, voit nauhoittaa äänen tietokoneen avulla ja yhdistää kuvan ja äänen editointiohjelmassa.

BlueYetissä voi valita erilaisia nauhoitusmoodeja, millä voi kohdistaa mistä suunnasta se ottaa ääntä sisään. Kaikissa moodeissa on erittäin pehmeä ääni joka antaa voimakkuutta ihmisäänille. Mikrofonissa on erittäin vahva metallinen runko ja teline, eikä se pidä mitään ylinmääräistä ääntä. Eikä myöskään ota värinää pöydästä, niinkuin monet muut mikrofonit.

Osta BlueYeti Saksan Amazonista