Suomalaiset ASMR videot

Suurin osa ASMR videoista on englanniksi, mutta suomalaisiakin ASMR kanavia löytyy jo paljon. Jotkut kanavat ovat kokonaan suomeksi ja jotkut tekevät vain muutaman videon suomeksi ja keskittyvät muuten palvelemaan isompaa katsojakuntaa englanniksi.

Suomalaiset ASMR-videot ovat suosiossa myös muualla päin maailmaa (finnish ASMR). Ulkomaalaiset kuuntelevat niitä siksi, että suomen kieli on monen mielestä rauhoittavan kuulpoista ja on välillä helpompi keskittyä rentoutumiseen, kun ei ymmärrä mitä toinen puhuu.

Alla on muutama esimerkkivideo erittäin laadukkaista suomalaisista ASMR kanavista ja kattava lista suomalaisia ASMR kanavia. Nämä ovat siis rauhoittavia videoita, jotka ovat suunniteltu rentouttamaan. Parhaimman elämyksen ja vahvimman vaikutuksen saa kuuntelemalla ääniä kuulokkeilla.

ASMR Suomi – Suomalaisia ASMR videoita

Alla on listattu suomalaisia ASMR-videoiden tekijöitä. Jokaiselta löydät suomalaisia ASMR videoita.

WhiteWinterWhispers

WhiteWinterWhispers on yksi suosituimmista suomalaisista ASMR henkilöistä. Hän on tehnyt ASMR videoita vuodesta 2014 lähtien ja päivittää kanavaansa suhteellisen usein. Hänen kanavansa on mainittu Helsingin Sanomien -verkkolehdessä ja muutamssa muussa pienemmässä suomalaisessa mediassa.

ASMR Suomi

Tässä videossa lasketaan lampaita rauhalliseen tahtiin. Videon tarkoituksena on rentoutua illaksi ja nukahtaa lampaiden laskemisen tahtiin.

ASMR Ystävät

Jasmine ja Aino ovat ASMR ystävät. Tässä videossa sinulle annetaan kosvohieronta ja kätesi rasvataan. Lopussa saat vielä nopean hartiahieronnan!

Slim Whispers ASMR

Slimwhispers tai oikealta nimeltään Janita on uusi ASMR-videoiden tekijä, joka tekee videoita pääosin englanninkielellä. Slim Whispers ASMR-kanava on saavuttanut hyvin suuren suosion nopeassa ajassa.

ASMR Ella

Tällä videolla Ella käy läpi työkalupakkinsa.

ASMR Susanna Ramone

Tässä videossa rentoudutaan samalla, kun Susanna puhdistaa kasvojasi itämaisen sävelen tahtiin.

ASMR Sita Sofia

ASMR Sita Sofia on suomalainen videobloggaaja, joka on aloittanut ASMR-videoiden teon.

ASMR Anna

Annalla on erittäin rauhoittava ääni ja olemus ja saa sinut helposti rentoutumaan.

Asmr Flikkaanen

Asmr Flikkaasen kaikki videot ovat suomeksi. Hän tekee paljon puhe- ja kuiskailuvideoita rentouttavalla äänellään.

Assi ASMR

Assi kuiskailee kanavallaan rauhallisella äänellään ja saattaa sinut uneen.

Hilmasmr

Hilmalla on tummataustaisia ja rauhallisen rentouttavia videoita.

ASMR Titta

Tässä videossa titta rentouttaa sinut progressiivisella lihasrentoutuksella.

Kaisla ASMR

Kaisla lukee teinivuosien päiväkirjaa.

ASMR Pilvi

Pilvillä on muutamat keväiset esineet, joiden äänten lomassa hän kerron Q&A-tyyppisesti hieman itsestään.

ASMR Helmi

Helmi puristelee meikkipusseja.

Lista suomalaisista ASMR-videoiden tekijöist

Tässä on kattavampi lista kompaktimmassa muodossa. Jotkut mainituista kanavista ei ole pääosin ASMR kanavia, mutta linkki vie kanavalla olevaan ASMR videoon.

Miten seurata suomalaisia ASMR:n tekijöitä?

Suomalaisia ASMRartistejä tulee jatkuvasti lisää. Suosittelemme tilaamaan löytämiäsi YouTube-kanavia ja seuraamalla Suomen ASMR kommuunia Facebookissa. Facebook sivulle julkaisemme uusien ASMR ihmisten kanavia. Jos olet suomalainen ASMR-videoiden tekijä, laita viestiä meidän Facebook-sivulla, niin saadaan sinutkin näkyviin.