Parhaat unikuulokkeet – kuulokkeet nukkumiseen

Sängyllä maatessa normaaleissa kuulokkeissa on yksi hyvin iso ongelma. Ne ovat nimittäin aina tiellä. Mukavaa asentoa on mahdoton löytää, kun nojaaminen sivuttain on epämukavaa ja jopa pään laskeminen tyynylle korva edellä on mahdotonta. Tähän ongelmaan on kuitenkin ratkaisu: kuulokkeet nukkumiseen eli toiselta nimeltä unikuulokkeet. Tässä artikkelissa kerrotaan kokemuksia erilaisista unikuulokkeista.

Sleepphones Suomi

Kuvassa Acoustic Sleepphones pantakuulokkeet

Sleepphones - Kuulokkeet nukkumiseen

Sleepphones – Pantakuulokkeet nukkumiseen

Sleepphones unikuulokkeissa on erittäin mukavan tuntuinen panta, joka pitää kuulokkeet paikallaan. Pantakuulokkeita voi myös samalla pitää silmäsuojana nukkuessa. Pannan sisällä on kuulokkeet, joita voi liikutella tarpeen mukaan (niitä ei tunne, kun panta on päässä). Kuulokkeissa on myös erittäin hyvä äänenlaatu. Näitä unikuulokkeita ei edes tunne päällä ja ne eivät liikahtele öisin. On upeaa maata sängyssä tai ylipäätänsä touhuta kotona, kun kuulokkeet eivät ole ikinä tiellä.

Voit valita, mitä kangasta haluat pannan olevan. Vaihtoehtoja on Breeze-kangas ja Fleece-kangas. Fleece on erittäin mukava ja tuntuu päällä pehmeämmältä. Breeze on taas viileämpi ja saattaa olla parempi valinta jos kärsit kuumuudesta öisin. Minulla ei tosin ole ollut ongelmaa Fleece-kankaan kanssa edes Suomen kesäkuukausina.

Voit myös valita langattoman tai langallisen version. Vaikka langaton version on kalliimpi, suosittelen sitä erittäin lämpimästi. Unikuulokkeiden tarkoitus on olla huomaamattomat päällä ja se on uskomattoman vapauttavaa, kun johto ei jää jumiin mihinkään ja voit vapaasti nousta sängystä ja käydä hakemassa juotavaa tai käydä kylpyhuoneessa ottamatta puhelintasi pois latauksesta.

Osta Sleepphones kuulokkeet Coolstuff.fi:stä (suomalainen verkkokauppa)